Eindejaarswens van de voorzitter

Bedankt!

 

Jacobushoeve: niet zomaar een kringloopwinkel, maar een bruisend centrum van activiteit in Vessem. Want naast onze kringloopwinkels hebben wij ook een Wereldwinkel onder ons dak. De mensen van het onderhoud en de tuin zorgen dat alles er picobello bij staat. En de vrijwilligers van de gastvrijheid schenken dagelijks met liefde een verantwoord kopje koffie of thee. En zorgen voor een hartelijk ontvangst voor bijvoorbeeld rondleidingen, de jeugdpelgrimage of huwelijksceremonies.

 

Van de opbrengst hebben wij dit jaar 22 veelal kleinschalige organisaties in binnen- en buitenland ondersteund met een gift. Hiervoor wordt jaarlijks € 30.000,00 gereserveerd. Daarnaast doneren we in voorkomende gevallen aan landelijke Giro 555 acties. Hier willen wij u alvast melden, dat ook een paar projecten in de directe omgeving een donatie hebben ontvangen: Stichting Duofiets in Vessem en het Bijna Thuis Huis in Oirschot.

Vanaf januari hebben wij alle informatie over de verdeling van de gelden en een korte beschrijving van de projecten ter inzage liggen in het Praathuis, in de kringloopwinkel en op onze website.

 

Met zo’n 130 vrijwilligers doen wij het dagelijkse werk op de Jacobushoeve. Deze vrijwilligers en het bestuur willen hiermee hun dank uitspreken aan u voor uw bezoek, het aanbrengen van goederen of het kopen ervan. Hierdoor kunnen wij de Jacobushoeve draaiend én levendig houden. En draagt u uw steentje bij aan het ondersteunen van onze goede doelen.

 

Wij wensen u fijne feestdagen en een liefdevol en gezond 2019 toe.

Namens Bestuur en Vrijwilligers van de Jacobushoeve

Bernard Wagemakers (voorzitter)

 

 

NB: Rond de feestdagen zijn wij gesloten: van zondag 23 december t/m dinsdag 1 januari 2019