Goededoelendag

Met de opbrengst van de verkopen van de Wereldwinkel, de kringloopwinkels en het Praathuis is de Jacobushoeve in staat om verschillende projecten in binnen- en buitenland financieel te ondersteunen. Jaarlijks wordt daar € 30.000,00 voor uitgetrokken.
Bent u ook zo nieuwsgierig waar het geld, dat mede door uw aankopen is opgebracht, terecht komt? Kom dan naar de Goededoelendag op zaterdagmiddag 24 juni a.s.

Deze Goededoelendag, die plaatsvindt in en om de hoeve, wordt voor de eerste keer georganiseerd. Wij kregen vele enthousiaste reacties op onze oproep om deel te nemen. Vertegenwoordigers en medewerkers van veertien van de 21 door ons ondersteunde organisaties zullen zich met veel plezier aan het publiek presenteren.
Bij de kramen kunt u meer informatie verkrijgen over de betreffende projecten, kunt u hapjes proeven uit het land van herkomst, of worden lokale producten te koop aangeboden.
Onder het genot van een kopje koffie of thee (tegen betaling) kunt u een doorlopende presentatie in het Praathuis bekijken.

Iedereen is van harte welkom op deze middag.
Daarnaast zijn onze winkels en het Praathuis normaal geopend.

Datum: zaterdag 24 juni 2017
Tijd: 13:00 – 16:00 uur
Locatie: Jacobushoeve – Jan Smuldersstraat 4 – 5512 AZ Vessem