Heropening op 1 september a.s.

Nu de maatregelen rondom het Covid-19 virus in de maatschappij worden versoepeld wordt het voor ons ook weer tijd om vooruit te kijken en te zien hoe we e.e.a. kunnen inrichten op de Jacobushoeve.

De achterliggende periode hebben wij gebruikt om de richtlijnen van de overheid en het RIVM te vertalen in een protocol, dat we gaan hanteren in en om onze winkels en ontmoetingsruimte.

Onze voornaamste zorg hierin zijn onze vrijwilligers, waarvan een groot deel binnen de gezondheidsrisicogroep valt. Daarnaast willen we dat onze bezoekers zo veilig mogelijk een bezoek kunnen brengen aan de Jacobushoeve.

Zoals eerder al aangekondigd zal de Jacobushoeve de deuren weer openen op dinsdag 1 september a.s. Tot die tijd wordt er hard gewerkt om alles daarvoor in gereedheid te brengen en onze vrijwilligers te instrueren.

Daarnaast vragen wij onze bezoekers dringend om zich te houden aan het protocol, de gewijzigde openingstijden, nieuwe looproutes en duur van het verblijf op ons terrein. U kunt zich daarop alvast voorbereiden door ons Protocol Corona a1 door te nemen, zodat u weet wat u te wachten staat als u een bezoek plant aan de Jacobushoeve.

Wij wensen u een mooie vakantieperiode toe en hopen u in september te ontmoeten in Vessem.