Jacobusdag – extra activiteiten

25 juli: de feestdag van Jacobus en de jaarlijkse wandeling Camino in de Kempen.

Dit jaar wordt er op de Jacobushoeve tevens een uitverkoop gehouden van allerhande elektronica. Door de jaren heen is er veel elektronica verkocht, maar ook opgeslagen. Omdat onze opslagcapaciteit zijn grenzen heeft bereikt, hebben wij besloten alle apparatuur in de uitverkoop te zetten.

U kunt bij ons terecht voor oude radio’s, platenspelers, audio- / videoapparatuur, meetapparatuur, ICT-spullen, kabels, autoradio’s, DVD- en CD-spelers, luidsprekers, onderdelen, etc. Er zitten prachtige exemplaren tussen, zoals enkele buizen radio’s en bandrecorders. Onder de oude meetapparatuur o.a. een Philips oscillograaf uit het einde van de jaren ’50. Tevens kunt u terecht voor oude horloges; ook deze worden tegen uitverkoopprijzen van de hand gedaan. Daarnaast worden er partijen CD’s en DVD’s te koop aangeboden. Alles is zeer schappelijk geprijsd. Ook is het mogelijk om grotere partijen aan te kopen. De apparaten, geluidsdragers en horloges zijn te bekijken en worden verkocht op donderdag 25 juli a.s. in een aparte kraam.

’s Morgens kunt u onze bakker aan het werk zien, die op ambachtelijke wijze de heerlijke Jacobusbroodjes bakt in de hout gestookte oven. Deze zijn vanaf circa twee uur ’s middags te koop.
Als u wilt kunt u het brood eerst even proeven, besmeerd met heerlijk broodbeleg, in de Wereldwinkel. Ook staan daar de verfrissende fruitsappen klaar om uit te proberen. Deze producten zijn fairtrade, evenals de andere foodproducten, fraaie cadeauartikelen, kleurige tuinornamenten en mooie sjaals en tassen in onze Wereldwinkel.

’s Middags is de Liederentafel uit Riethoven te gast om de binnenkomende wandelaars muzikaal te onthalen. Op ons terras en in de tuin is het dan ook goed toeven met een bakje koffie of thee en kunt u genieten van de vrolijke klanken.

Wilt u op 25 juli a.s. mee wandelen tijdens de Camino in de Kempen, dan kunt u zich nog tot 18 juli a.s. opgeven voor de tocht van 8 of 16 km bij de Jacobushoeve of Pelgrimshoeve Kafarnaüm, middels een opgaveformulier.
Ook kunt u een van de websites raadplegen en een digitaal formulier invullen:

25 juli a.s. van 10:00 – 16:00 uur
Jacobushoeve
Jan Smuldersstraat 4
Vessem