Kerstmarkt op Jacobushoeve op 8 december

Kom alvast in kerstsfeer bij de Jacobushoeve

De gezellige kerstmarkt van de Jacobushoeve in Vessem vindt plaats op zaterdag 8 december a.s. van 11.00 tot 16.00 uur. Het is er zoals altijd goed toeven in en om de boerderij. Tijdens de kerstmarkt verwachten wij dat zelfs de Kerstman zijn slede even bij ons parkeert, om te genieten van een kop goed gevulde huisgemaakte erwtensoep met roggebrood en een glas warme gl├╝hwein.

In het Praathuis staan deze dag de kraampjes opgesteld met allerhande tweedehands kerstartikelen: kerstdecoratie, kerstverlichting, kerststalletjes, kerststukjes etc.
De Wereldwinkel heeft daarnaast een ruime keuze aan ambachtelijk vervaardigde kerstartikelen en kerstgroepen uit de derde wereld. Uiteraard zijn onze kringloopwinkels geopend.

Tijdens de kerstmarkt is er live muziek van het vocaal ensemble Leff, dat gekleed in Dickens stijl hun kerstliederen ten gehore zal brengen.

Ook kunt u uw steentje bijdragen aan de actie Samen voor de Voedselbank, door houdbare producten in te leveren bij het inzamelpunt in de opkamer.