Mondmasker verplicht m.i.v. 1 november

Als bestuur houden wij steeds de vinger aan de pols en volgen we nauwlettend de adviezen en aanbevelingen van de overheid en het RIVM. In samenspraak met het coördinatorenoverleg wordt er afgestemd wat dit voor de Jacobushoeve betekent en hoe we de dagelijkse gang van zaken inrichten. Dit heeft geresulteerd in de maatregelen waarmee u als gast  sinds enkele weken vertrouwd bent geraakt.

Op basis van het overleg dat wij afgelopen week hebben gehad, hebben we besloten om het dragen van persoonlijke bescherming verplicht te stellen. Dit geldt voor zowel de vrijwilligers als onze gasten en houdt in dat u in de winkels en bij de aanname te allen tijde een mond- / gezichtsmasker dient te dragen.

Met ingang van 1 november zullen we actief gaan handhaven op deze nieuwe maatregel en gasten zullen worden aangesproken op het niet dragen van een mondmasker en de toegang tot de winkels worden geweigerd.

Daarnaast blijft de maatregel van kracht dat we een beperkt aantal bezoekers per ruimte toelaten; het gebruik van een mandje is verplicht.

Tevens verzoeken wij u niet plaats te nemen op ons terras. We willen voorkomen dat u of wij een boete krijgen bij een mogelijke controle door de gemeente. 

Voor verdere aanwijzingen en maatregelen verwijzen wij u naar het bijgewerkte Protocol Corona a2