Wereldwinkel Vessem bij Shopping Night

Op vrijdagavond 5 mei a.s. van 19:00 tot 22:00 uur vindt in ’t Dorpsplein in Oostelbeers de eerste Shopping Night plaats; een gezellig evenement met ‘alles wat vrouwen leuk vinden’.
Dit evenement is een spontaan initiatief van Lenny van Eeten en Marja van Ham uit Oostelbeers.

Er zijn ruim dertig kramen van zowel bedrijven uit de regio als van particuliere deelnemers, met uiteenlopende producten. Kleding en sieraden, producten voor lifestyle en hobby, woondecoratie, haakwerk en schilderijen, te veel om op te noemen.
Deze avond is leuk voor jong en oud en biedt een mooie gelegenheid om een Moederdagcadeautje in te slaan. Ook de mannen vinden er ongetwijfeld iets van hun gading: u kunt bijvoorbeeld wijn proeven.

De Wereldwinkel uit Vessem, onderdeel van de Jacobushoeve, is deze avond met een stand aanwezig. De Wereldwinkel heeft een ruime keuze in FairTrade cadeauartikelen en foodproducten.
Onze medewerkers informeren u graag over ons assortiment.

Tijdens dit evenement wordt tevens een loterij gehouden. De opbrengst hiervan gaat naar twee goede doelen in de regio t.w.: de Stichting Lach in de Zorg uit Middelbeers en het Ronald McDonaldhuis in Veldhoven.

Datum: vrijdag 5 mei 2017
Tijd: 19:00 – 22:00 uur

Locatie:
Café-Zaal ’t Dorpsplein
Kerkstraat 10A
Oostelbeers

Toegangsprijs inclusief consumptie: € 2,00 p.p.
Kinderen tot 12 jaar: gratis toegang