Stekjesdag

Op zaterdagmiddag 22 april a.s. houden wij een stekjesverkoop vanuit een kraampje op het erf van de Jacobushoeve. De opbrengst van deze verkoop is bestemd voor het goede doel.

Het gaat om stekjes van tuinplanten, maar ook stekjes van kamerplanten zijn te koop.
Daarnaast is het een mooi moment om voordelig wat bloempotten of tuinboeken in te slaan, die door de kringloop- respectievelijk de boekenafdeling worden aangeboden.

Het tuinteam van de Jacobushoeve gaat de komende tijd aan de slag met stekken maken van planten uit o.a. de tuin van de Jacobushoeve.

Tevens doen wij een oproep aan eenieder die stekjes of plantjes over heeft.
We houden ons aanbevolen voor stekjes van tuinplanten, eenjarigen (zomergoed) en kamerplanten. Of als je een kamerplant hebt die een beetje te groot is geworden mag je hem ook bij ons inleveren. Dus begin maar vast te spaaien, te zaaien en te graaien!

Het fijnste is als de stekjes al een beetje geworteld zijn, dan hebben ze de meeste kans om te overleven. Graag een plantenstekertje in het potje erbij zetten, met de naam van de plant en eventueel de hoogte enz.

Stekjes kunnen worden ingeleverd tot en met donderdag 20 april op de Jacobushoeve bij het tuinteam of bij de goederenaanname.

wanneer: zaterdag 22 april
tijd: van 13:00 tot 16:00 uur
locatie: Jacobushoeve – Jan Smuldersstraat 4 – Vessem